Gå direkt till innehåll (Tryck på Enter)

Inbjudan fjärde anhalten – Kompetensförsörjning och innovationer

Den 4 maj träffas vi återigen digitalt för den fjärde och sista anhalten i vår revideringsprocess av Nära Mat, Norrbottens livsmedelsstrategi. Rubrik för dagen är “Kompetensförsörjning och innovationer”.

Vi kommer få ta del av inspiration och genomförda studier och åtgärder av både nationella och regionala representanter. Vi fördjupar oss i vilka behov som kan finnas i värdekedjan kring kompetensförsörjning, nya arbetssätt och innovativa satsningar för att nyttja resurser som finns till att producera mer hållbar mat.  Vi får ta del av vad som gjorts inom detta område fram tills idag på regional nivå. Dessutom deltar alla deltagare i en workshop för att bidra med input till strategins nya åtgärdsprogram under det prioriterade området “Kompetensförsörjning”.

Moderator: Malin Winberg, journalist och entreprenör

Anmälan gör du här (senast 29 april):

Länk till anmälan

Konferensen sänds digitalt, den är kostnadsfri och vänder sig till livsmedelskedjans aktörer, livsmedelshandeln, rådgivningsorganisationer, forsknings- och utbildningsinstanser, offentlig sektor, finansiärer, landsbygdsorganisationer och lokala och regionala politiker.

Program den 4 maj (kl 08.00 – 11.45):

Program kommer inom kort

Visionen Mer norrbottnisk mat på tallrikarna nås genom att matproducenter, konsumenter och samhället kommer närmare varandra. Arbetet gör vi steg för steg, i stort och i smått. Vi gör det med gemensamma krafter. Utan samarbete kommer vi ingenstans.

Varmt välkomna!